viktor - pitanja i odgovori

Možete staviti HPP filter u vodu i dodati nekoliko kapi detrdženta za pranje posuđa. Nakon ispiranja čistom vodom, ostavite ga da se potpuno osuši. Možete naći upute za čišćenje otisnute na bočnoj strani HPP filtera.

Pravilno pozicioniranje Vaših ruku može riješiti ovaj problem. Prvo provjerite da li su dvije crvene kvačice na strani HPP filtera zatvorena. Zatim držite prednji rub Viktora s Vašom lijevom rukom. S desnom rukom, pritisnite ispod znaka "Pritisni za otvaranje". To je točno isti postupak za otvaranje vrata. Vrata je teško otvoriti namjerno, jer trebaju biti dobro zatvorena kako bi se osigurali najbolji mogući rezultati čišćenja.

Ako je HPP filter prljav ili ako nije potpuno osušen nakon čišćenja, unutrašnjost jedinice pucketa i Viktor može prestati raditi. Koristite samo Viktora kad je HPP filter je potpuno suh i čistite filter redovito.

Filter od aktivnog ugljena može apsorbirati plinove (loše mirise ili duhanski dim) u zraku i na taj način filtrira zrak, ali njegov kapacitet je ograničen. To je razlog zašto je filter treba redovito mijenjati (otprilike svakih 6 mjeseci, ovisno o zagađenju zraka). Ako primijetite da se loši mirisi više ne eliminiraju dovoljno dobro kao prije 6 mjeseci, to je znak da je filter treba zamijeniti.

Niste uspjeli pronaći rješenje za svoj problem? Pošaljite nam pitanje i kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

* Obavezno