robert - pitanja i odgovori

Provjerite je li ladica za vodu uključujući i isparivač potpuno umetnut u uređaj. Ladica vode mora biti umetnuta uz malo pritiska dok se "klik" ne čuje.

Umetak protiv kamenca smanjuje sadržaj vapna u vodi i tako umanjuje potrebe za čišćenjem. Ako primijetite bijele mrlje na bočnim stranama bazena za vodu, preporučujemo da koristite umetak. Uložak treba zamijeniti svakih jedan do tri mjeseca, ovisno o tome koliko je tvrda vaša voda. Tvrda voda koja prelazi 21 DH ° zahtijeva korištenje umetka.

Ulaz za zrak je dodan u 2015. godini u okviru tehničkih poboljšanja Roberta. Proizvodi s datumom proizvodnje prije 2015 nemaju tu funkciju. Uvjerite se da su ulaz i izlaz zraka čisti (sa suhom četkom ili usisivačem) kako bi se spriječilo nakupljanje prašine.

Paket diskova može olabaviti tijekom rada ili nakon čišćenja. To znači da je zupčanik više ne hvata kako treba. Na jednostavan način možete otkloniti problem stezanjem zupčanika. Da biste to učinili, uvijte disk s nazubljenim kotačima u smjeru kazaljke sata.

Niste uspjeli pronaći rješenje za svoj problem? Pošaljite nam pitanje i kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

* Obavezno