Oskar little black + Selina little OUTLET

ovlaživač + higrometar

Korišten uređaj u trgovačkom centru za potrebe demonstracija (malo korišten). Jamstvo 2 godine.

Oskar little, kao i njegova starija braća, je također štedljiv i istovremeno jak. Ovaj ovlaživač s dvije razine rada najbolje radi u prostorijama veličine do 30 m2. Njegov ekološki filter načinjen od biljnih i tekstilnih vlakana čini ga vrlo ekonomičnim. Spavaću sobu čini vrlo ugodnom zahvaljujući prigušenim LED svjetlima, tihim načinom rada i ravnomjernom raspršivanju mirisa. On se također automatski isključuje kada se spremnik sa vodom isprazni, no može se ponovno napuniti putem otvora koji to olakšava.

Je li zrak u sobi suh, vlažan, je li toplo ili hladno? Selina Little daje brzi odgovor. Ovu malu higrometarsku damu nije samo lijepo gledati, ona vam također govori što učiniti s vašom unutarnjom klimom. Ako vam Selina Little pokaže lijep osmijeh, onda je vlaga vaše sobe optimalna.

Nesretno lice Seline Little znači da biste trebali učiniti nešto po pitanju zraka u zatvorenom. Ako je razina vlage ispod 40%, povećajte je ovlaživačem zraka. Razinu vlage iznad 60% treba smanjiti na optimalnu razinu pomoću odvlaživača zraka.

Opremljena naljepnicom za postavljanje na zid i malom uvlačivom nogom, Selinu možete malo smjestiti bilo gdje želite. Ovaj mini higrometar čak se uklapa u bilo koju putnu torbu zahvaljujući svojoj maloj veličini - što znači da i tijekom putovanja možete pripaziti na klimu u sobi.