oskar black - pitanja i odgovori

Postavite razinu izlaza na najviše. Veličina sobe, visina prostorije (2,5 m) i da li su sobna vrata zatvorena igra ulogu. Ako su sobna vrata otvorena, susjedne sobe su također uključene u ukupne površine. Uz niže relativne vlage (manje od 35%), vlaga se neće odmah povećati. To je zato što podovi, namještaj i zidovi prvi apsorbiraju vlagu prije nego što završi u zraku. To može potrajati i do dva tjedna da se sve apsorbira, a razina u zraku da se poveća. Dokle god redovito punite spremnik za vodu, vaš Oskar little radi ispravno. Ako je filter kazeta starija više od dva mjeseca ili ako je gornji dio je težak i više nije natopljen vodom, mora se zamijeniti.

Da, obje verzije filtera se mogu koristiti za Oskar. Nedavno smo ažurirali filtere na novu verziju koja radi bez plastičnog okvira. Postoje dva razloga za ovo ažuriranje: Prvo, bili smo u mogućnosti smanjiti količinu otpada eliminirajući plastični okvir. Novi filtri su izrađene od tekstila i biljnih vlakana. Drugo, novi materijal omogućuje bolje performanse ovlaživanja.

Prvo provjerite da li se mjerač plovak može pomicati gore i dolje. Može biti da je blokiran zbog previše kamenca / prljavštine. Čistite spremnik za vodu redovito kako bi se osigurao nesmetani rad. Oskar little se sastoji od dva dijela: gornji dio i donji dio. Ako je gornji dio nije baš na pravom mjestu da se poklapa s donjim dijelom, senzor plovaka neće stupiti u kontakt s elektronikom u gornjem dijelu. Postavite gornji dio pravilno da bi se uspostavio kontakt. Ukoliko niti jedan od gornjih primjera nije vaš slučaj, podignite gornji dio i očistite kontakte s vlažnom krpom, posušite i sklopite nazad.

Nakon mijenjanja filtera, LED za podsjetnik izmjene filtera se ne isključuje automatski. Pritisnite tipku za resetiranje na 5 sekundi, dok plava LED dioda ponovno ne zasvijetli.

Funkcija Filter-memo je dodana 2015. godine u okviru tehničkih modifikacija Oskar. Proizvodi s datumom proizvodnje prije 2015. nemaju tu funkciju.

Niste uspjeli pronaći rješenje za svoj problem? Pošaljite nam pitanje i kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

* Obavezno