OVLAŽIVAČI ZRAKA

Zimi, kada vanjska temperatura padne, a grijanje unutra postane maksimalno, zrak postaje jako suh. Kako bi se riješili suhog zraka, prostorija se prozračuje, rublje objesi ili stave posude s vodom. Te su mjere kratkotrajne i samo vrlo kratko povećavaju sadržaj vode u zraku, ako uopće. Ventilacija zapravo ima suprotan učinak, jer u principu hladni zrak može apsorbirati manje vlage od toplog zraka. Ako zimi ventilirate, hladni zrak s malo otopljene vode zagrijava se i relativna vlažnost u sobi pada. Kad je vanjska temperatura hladna, patimo od neugodno suhog sobnog zraka s relativnom vlagom znatno ispod 40%.

Ako vlaga nije dovoljno visoka, to napreže cijeli naš imunološki sustav i čini nas bolesnima. Uz to, virusi gripe dulje preživljavaju na suhom zraku nego u prostorijama u kojima postoji optimalna klima u zatvorenom prostoru i time se dalje promiče obolijevanje.

Relativna vlažnost zraka jedan je od presudnih čimbenika naše dobrobiti. Stručnjaci preporučuju relativnu vlažnost zraka od 40% - 60%, jer se vrijednost u ovom rasponu smatra ugodnom i zdravom za nas.

Ovisno o specifičnostima i veličini prostora, Stadler Form nudi niz različitih visokokvalitetnih ovlaživača za Vas. Stadler Form dizajnira i razvija uređaje u Švicarskoj, a njihovi proizvodi su međunarodno dostupni i nagrađivani. Vodeći su izvoznici i dobavljači na području kvalitete zraka. Vrhunska tehnologija i svevremenski dizajn - Stadler Form.

OSKAR LITTLE

Ovaj ovlaživač s dvije razine rada najbolje radi u prostorijama veličine do 30 m2. Njegov ekološki filter načinjen od biljnih i tekstilnih vlakana čini ga vrlo ekonomičnim.

OSKAR

Kada je prostorima do 50m2 potrebna optimalna vlažnost s najmanjom mogućom potrošnjom energije, Oskar je pravo rješenje! On je potpuno ekonomičan za idealne prostorne klime zahvaljujući integriranom higrostatu koji omogućuje precizno ovlaživanje.

OSKAR BIG

Zahvaljujući svojoj V4 tehnologiji filtera, ovaj snažan ovlaživač je čini idealan izbor za prostorije veličine do 100 m2, kao što su uredi, čekaonice i sl. Oskar je jedan od najvećih u svojoj klasi zbog spremnika za vodu čija zapremnina iznosi 6 litara.

EMMA

Emma je idealno rješenje za suhi zrak: vaš osobni ovlaživač zraka osigurava optimalnu vlažnost zraka. Opremljen USB kabelom za mobilnu upotrebu i adapterom za kućnu potrebu, Emma će vam biti stalna pratiteljica. Emma je dizajnirana tako da bude lagana i kompaktna: možete ju spremiti u bocu radi uštede prostora. Spakirana u prigodnu putnu torbu, ona je uvijek s vama.

EVA

Eva otpuhuje maglicu visoko u zrak koristeći ultrazvučnu tehnologiju te osigurava precizno ovlaživanje pomoću vanjskog senzora. Senzor istodobno služi kao daljinski upravljač pa je i upravljanje modelom Eva vrlo jednostavno. Pogodna je za prostorije do 80m2.Zahvaljujući tehnologiji prilagodljive vlažnosti (AdaptiveHumidity™) u automatskom načinu ona automatski prilagođava izlaznu snagu da bi tiho i učinkovito dosegnula i održavala željenu vlažnost.

    ↓ ČISTAČI ZRAKA

↑ OVLAŽIVAČI ZRAKA     

 

Stadler Form u svom asortimanu ima i čistače zraka, 2 u 1 (ovlaživače i pročišćivače zraka)

Osim osiguravanja optimalne vlažnosti zraka u prostoriji, čistači zraka pročišćuju zrak. Većina mikročestica prašine, potencijalnih alergena u zraku, virusa i bakterija nestaju iz vašeg doma kao rukom odneseni. Odaberite za svoj dom uređaj koji ne zauzima puno prostora, a pretvara životna mjesta u prostor za uživanje.

GEORGE

ČISTAČ ZRAKA – 2 U 1 OVLAŽIVAČ I PROČIŠĆIVAČ

Osigurava idealnu vlažnost i čisti zrak u sobama do 60 m2. Okrećući se u vodi, njegovi diskovi filtriraju najmanje čestice iz zraka - olakšanje za svakog alergičara. George je također idealan za spavaću sobu: vrlo tih na niskoj razini, LED svijetla se mogu prigušiti, a također može raširiti vaš omiljeni miris u sobi prema potrebi.

ROBERT

ČISTAČ ZRAKA – 2 U 1 OVLAŽIVAČ I PROČIŠĆIVAČ

Robert je ovlaživač i pročišćivač zraka u jednom. Robert je ugodan pomagač u kućanstvu a zbog kvadrature pogodan je i za urede, čekaonice i prostorije većih kvadratura. Nije samo snažan, već je štedljiv i za svoj rad iziskuje snagu od samo 7 W. Pročišćivač zraka Robert vlaži i pročišćava zrak čime osigurava zdrav i kvalitetan zrak u prostorijama tijekom cijele godine. Ovaj snažan aparat, koji poboljšava kvalitetu zraka, ujedno isparava 13,2 litre vode na dan, te je prikladan za sobe čija veličina seže do 80m2. Dodavanjem nekoliko kapi željenog mirisa postiže se ugodna i diskretna aromatiziranost u sobi.

Pogledajte i ostale Stadler Form proizvode ovdje.

Usporedba proizvoda

Osigurajte optimalnu vlažnost zraka u svom domu, radnom mjestu i zaštitite svoje zdravlje!

Od 1.10. do 31.12.2020. (ili do isteka zaliha), možete nabaviti ovlaživače zraka OSKAR little po akcijskoj cijeni od 699,00 kn (redovna cijena je 999,00 kn), OSKAR po akcijskoj cijeni od 999,00 kn (redovna cijena je 1.099 kn), OSKAR BIG po cijeni od 1.499,00 Kn, EMMA po cijeni od 399,00 kn (redovna cijena je 469,00 kn), EVA po cijeni od 1.199,00 Kn, GEORGE po cijeni od 2.199,00 Kn i ROBERT po cijeni od 2.999,00 Kn.

 

Prodajna mjesta:

Stadlerform

Besplatna dostava (iznad 500 kuna)

elipso

emmezeta

harvey norman

Saznaj više

Saznaj više

Saznaj više

Saznaj više

       

ekupi

Saznaj više

 Saznaj više  Saznaj više  Saznaj više